up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

adidas Innendørs Fotballsko Mundial Goal IN

adidas Innendørs Fotballsko Mundial Goal IN

adidas Innendørs Fotballsko Mundial Goal IN

adidas Innendørs Fotballsko Mundial Goal IN

adidas Innendørs Fotballsko Mundial Goal IN

adidas Innendørs Fotballsko Mundial Goal IN

adidas Innendørs Fotballsko Mundial Goal IN

adidas Innendørs Fotballsko Mundial Goal IN

plus
adidas

adidas Innendørs Fotballsko Mundial Goal IN

Kan matches med

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse adidas Innendørs Fotballsko Mundial Goal IN

Stylet akkurat for innendørs fotball og futsal kamper, adidas Mundial Goal fotballsko har en glatt K skinn øvre for en hanske som passer og en delt semsket slitasje patch for holdbarhet og støtte. De har også lette, EVA demping og en sverte tyggegummi gummi yttersåle.

Egenskaper:

K skinn øvre for optimal ball føler og passform; Split semsket skinn slite patch for holdbarhet og forfoten støtte

Mykt syntetisk fôr for komfort

Formpresset EVA mellomsåle for lett demping

EVA innersåle for komfort

Non marking gummi gummi yttersåle


Dra nytte av våre tilbud på adidas Innendørs Fotballsko Mundial Goal IN. I vår nett fotball butikk, hos goalinn har vi de beste produktene sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten vanskeligheter og med de beste fotball utstyret. Du kan også besøke andre fotball kategorier og finne produkter av merket adidas til den beste prisen.

Spesifikasjoner adidas Innendørs Fotballsko Mundial Goal IN

Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Perfekt

-

Veldig bra, det er synd at jeg spurte om et tall og i stedet for 40 i mitt land er det 39,5.

Verdens beste

-

Verdens beste, så jeg er veldig fornøyd med denne varen uansett, takk så mye.

Gode sko til lek eller daglig bruk

-

Ikke bare for å spille spill, men er også veldig behagelig for daglig bruk

originally published on adidas

Veldig gode sko

-

La oss se gutten prøve dette kjøpet for første gang for å se om det er sant

Verdens futsal

-

Alt i samsvar....!

Føles ekstremt behagelig første gang du tar den på

-

Skoene føles strålende og komfortable rett ut av esken, kenguruskinnet gjør jobben, gjør at det føles som hansker. Det eneste er at jeg bestiller størrelse 7uk som er min størrelse, men den går fortsatt lenger, kommer tilbake og bestiller en halv størrelse small. Hvis du ser etter dette, bestill en halv størrelse mindre fordi kenguruskinnet går i stykker gitt tid.

Utmerket verdi

-

Mye for pengene for en skinnsko!

Mål i verdens futsal sko

-

Veldig behagelig, god stil, det går veldig bra med fritidsklær, kanskje bakmaterialet på tungen kan forbedres, fordi det er en veldig enkel svamptype, jeg tilpasset den med navnet mitt, men etter to dager falt to bokstaver ut.

Fantastisk støvel - vurder å gå ned en halv størrelse

-

så det siste året og litt har jeg hatt på meg rovdyrmutatoren og 20.3 futsal støvler. spille to kvelder i uken de ville alltid bryte. etter det tredje paret bestemte jeg meg for å gå tilbake til det jeg visste. etter å ha alltid brukt copa mundials utendørs, var jeg opptatt av å prøve verdensmålet. de er de desidert beste futsalskoene jeg noen gang har brukt. ja de er tyngre enn de nye plastene, men positivt er at de har mer overflate og ikke føles for tunge i alle fall. Jeg vil anbefale å gå ned en halv størrelse. jeg bruker alltid 9 us i adidas og gikk på 8.5 og den passer perfekt. fordeler: former seg etter foten ikke for tung tungen holder seg nede virker ekstremt slitesterk godt sydd ulemper: ikke så lett på mutatorene og mer moderne fotballsko.

Pålitelig selger, originalt kvalitetsprodukt

-

Det tok bare 10 dager fra bestilling for å nå adressen min i Malaysia. Veldig pålitelig selger. Kvalitets originalt produkt med rimelig pris. Takk skal du ha.

Flotte innendørs sko

-

Utrolig kvalitet og komfort, prisen var definitivt bedre enn jeg har sett også.

Flott produkt

-

Veldig rask levering, disse skoene siste årene, siste paret begynte bare å falle fra hverandre etter 7 års bruk, elsker dem

Original som auksjon (produsert i indonesia) og ankom trygt

-

FANTASTISK, vare mottatt etter 14 dager fra Nederland til Malaysia, Original og Genuine Made In Indonesia og ikke falsk som noen som selges på det svarte markedet, vil kjøpe igjen fra Goalinn, anbefaler på det sterkeste. Så mye, jeg elsker dette Mundial-målet. Hvis det er 10 stjerner, går alt til goalinn.

Anbefaler sterkt

-

Jeg har kjøpt disse i mange år, og de er flotte. Eneste ulempen er at sømmen kommer bort fra sålen og må limes tilbake. Men jeg elsker dem. Rask levering utenlands var stor.

Mål over hele verden

-

Gode ballettsko

Utmerket levering

-

Fra Holland til Malaysia, 12 dager. Det er greit.

Hvis du har store føtter - >>. beste sko i verden!

-

Dimensjonering er litt større enn Nike, men skoen er et must hvis du har store føtter. Kangaroo skinn tilpasser seg etter noen få kamper til røttene dine som en annen hud. GoalInn var bra og holdt meg informert hele tiden. Likte det!!

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up