up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Astore Genser Med Full Glidelås Equality

plus
Astore

Astore Genser Med Full Glidelås Equality

Produktbeskrivelse Astore Genser Med Full Glidelås Equality

Åpen hettegenser for kvinner laget av 100% resirkulert Dryshell-stoff og sertifisert Bluesign, som inneholder resirkulert kaffegrut som en antibakteriell behandling som forhindrer lukt og beskytter mot UVA-stråler.
Den er veldig pustende og tørker veldig fort.
Kangaroo-lomme foran og glidelås.
Designet for å bli brukt i alle pedimentaktiviteter og innendørs aktiviteter generelt.


Ikke vent lenger og kjøp Astore Genser Med Full Glidelås Equality med de beste leveransebetingelsene og til den beste prisen. I tillegg til goalinn kan du finne andre Hettgenser produkter i kategorien Dameklær som kan supplere din bestilling. Kjøp Astore Genser Med Full Glidelås Equality og motta den så snart som mulig. Ta en titt på våre Hettgenser tilbud og velg de beste tilbudene.

Spesifikasjoner Astore Genser Med Full Glidelås Equality

Hette
With hood
Farge
Oransje
Glidelåslengde
Full glidelås

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up