up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Astore Kortermet Poloskjorte Same

plus
Astore

Astore Kortermet Poloskjorte Same

Produktbeskrivelse Astore Kortermet Poloskjorte Same

Poloskjorte for menn laget av 100% Bluesign-sertifisert Dryshell-stoff, som inneholder resirkulert kaffegrut som en antibakteriell behandling som forhindrer lukt og beskytter mot UVA-stråler.
Den er veldig pustende og tørker veldig fort.
Bruk flate sømmer for å unngå friksjon.
Designet for å bli brukt i alle pedimentaktiviteter og innendørs aktiviteter generelt.


Hos goalinn, viser vi alle egenskapene til Astore Kortermet Poloskjorte Same. I vår fotball butikk kan du finne forskjellige størrelser av Astore Kortermet Poloskjorte Same. Sikker betaling og garantert levering! Dessuten, oppdag mer lignende produkter av Astore Kortermet Poloskjorte Same og dra nytte fra våre andre tilbud av fotball utstyr.

Spesifikasjoner Astore Kortermet Poloskjorte Same

Typer av ermer
Kortermet
Farge
Hvit
Grå
Anbefalt Bruk
Golf

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up