up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hva er en gymsekk?

Sekkryggsekken er en ryggsekk for å frakte dine personlige sportsartikler som sportsklær, vannflasker, sko osv. til treningsstudioet. Den er lett, motstandsdyktig, vannavstøtende, og har noen ganger en spesiell lomme for sko eller svette klær. Den har utvendige lommer for småting som nøkler. Sekken får du kjøpt på Adidas , Umbro , Joma , Puma , Mizuno , Hummel .

Adidas sekkryggsekken er den komfortable, lette og tilpasningsdyktige sportsvesken du leter etter. Denne vesken er den beste for å bevege deg rundt og kunne ta med deg eiendelene dine komfortabelt og lett. Adidas gymsekk har meshlommer på innsiden for organisering, og den kommer også i mange forskjellige farger og mønstre.

Puma gymsekk er en slitesterk ryggsekk som er ideell for folk som liker å gå på treningssenteret regelmessig. Denne treningssekken har mange lommer, inkludert en separat skolomme, for å få mest mulig ut av plassen. Puma gymsekk har også fleksible stropper slik at den kan tilpasse seg deg.

New Balance sportsvesker er stilige sportsvesker som vil gi deg et litt klassisk preg. New Balance treningsvesker har vevd og neopren utside med garnpolstring og strikklommer rundt inngangen.

Joma sekkryggsekker er ventilerte sportsvesker med nettinglomme foran for å la klærne dine puste etter en krevende treningsøkt. Den er stabil og har en justerbar vannflaskepose. Joma sportsvesker kommer i mange farger.

clouse menu Lukk