up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Barneklær

Jakker - Skjønn: Unisex

()
load

Hva er noen av de beste jakkene for gutter?

Hummel jakke for barn

Hummel jakken til barn brukes fremfor alt i vintersesongen for å hindre at barn blir kalde. Det ytre skallet på Hummel barnejakken er laget av fiber eller polyester satt sammen med et vannavstøtende belegg. Mange barnejakker er beskyttet med syntetisk polstring som vanligvis produseres av fibergarn. Disse jakkene brukes når barnet går ute i vintersesongen.

Uhlsport jakke til barn

Uhlsport barnejakke er laget av isolert indre polstring og en vanntett design kombinert med indre polstring. Den førsteklasses kombinasjonen av komfort og varme gjør at Uhlsport barnejakken gir eksepsjonell varme og komfort selv under de tøffeste værforholdene. Stoffet i denne jakken er ventilert og holder barnet ditt avslappet mens det leker.

Adidas treningsjakke

Adidas sportsjakken har alle de vitale egenskapene som en barnejakke bør ha. Denne jakken er veldig koselig, slitesterk og vanntett. Materialet til Adidas sportsjakken blokkerer vinden og har samtidig ventilasjon mot svette. Denne jakken er et godt valg fordi den gir eksepsjonell dekning samtidig som den tillater enkel bevegelse.

Joma barnejakke

Joma barnejakke inneholder et isolerende lag som avviser fuktighet, et fyldigere snitt for større dekning og større varme. Spesielt er Joma barnejakke et vanntett dobbeltlag med fald, innfelte glidelåser for å holde deg varm og dobbel glidelås foran. Du kan kjøpe de beste barnejakkene fra Adidas , Joma , Puma , Uhlsport .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk