up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Barneklær fotball

Barneklær fotball

Finn et bredt utvalg av Barneklær-produkter for fotball. Oppdag de beste tilbudene hos goalinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Barneklær

Merkevarer av Barneklær

Hvordan velge riktig fotballbekledning for barn?

Utstyrssett

Settet er et av de grunnleggende elementene for sport som fotball. Utstyrssettet inkluderer sportsartikler som instrumenter, materialer, klær og verktøy som brukes til å konkurrere i spill og oppgaver relatert til sporten.

Jakker

Fotballspillerjakker er tilpasset vått terreng. De har vanligvis hele ermer, hette og glidelåser foran eller rett ned på sidene. En jakke er vanligvis lett og termisk.

Bukser og leggings

Bukser og leggings er også nødvendige klær for å utøve sport. Buksene er posete, men tightsen har en tett passform. Buksene er vanligvis laget av bomull.

Poloer og t skjorter

T skjorter er et essensielt plagg for sport, de gir pusteevne og elastisitet for maksimal bevegelsesfrihet. Poloskjorter tillater derimot ikke så mye bevegelse, men de er en klassiker i enkelte idretter som tennis og golf.

Sokker og strømper

Sokker og strømper brukes til å bli brukt sammen med sportssko. Sokkene kan ha kort eller lang lengde avhengig av sporten som utøves. Det er viktig at de har et spenst for å være behagelige for foten.

Gensere

Gensere og hettegensere brukes for det meste når været er kaldt. Sportsgensere har vanligvis en frontlomme, de med hette har vanligvis snøring for å justere etter ønske.

Treningsdresser

Treningsdresser er klesplagg som har to komponenter: bukser og en jakke, vanligvis med glidelås foran. Opprinnelig ble den laget for å brukes til sport, spesielt for spillere å ha på seg under konkurranser eller trening. Foreløpig brukes de også til daglig.

Mer om barneklær:

Mer informasjon om klær inkluderer ansiktsmasker, hansker, hodeplagg, nakkegamasjer, skjørt, sports BH, vester og baselag . Du kan kjøpe disse klærne fra Adidas , Joma , Puma , Uhlsport , Hummel .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk