up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Barnesko

Innendørs Fotball Sko - Farge: Svart

()
load

Hva er junior innendørs fotballsko?

Innendørs fotballsko for barn er utmerkede sko for barn som liker å spille fotball på en innendørsbane. Disse skoene er laget for å dempe støtet med bakken og endre bevegelser på stive baser på fotballbaner. Innendørs fotballsko for barn har vanligvis flate såler og har ikke pigger eller pigger i bunnen. Bunnen er laget av gummi og har en balansert struktur for et fast grep. Dette gjør at skoene øker grepet på banene. Disse skoene er tilgjengelige fra Adidas , Joma , Puma og Hummel .

Junior Adidas futsalsko

Adidas junior futsalsko har en myk og flat base som opprettholder en struktur designet for å forhindre fall og forbedre grepet for rask bevegelse på bakken. Eksteriøret på Adidas Junior innendørs fotballsko er veldig godt vedlikeholdt og satt sammen med upåklagelig ankelforsterkning. Stoffet på disse skoene omslutter foten tilstrekkelig for skadekontroll.

Joma junior futsal sko

Joma junior innendørs fotballsko forhindrer at foten din lider av noen form for kollisjon eller skade mens du spiller fotball. De er tilgjengelige i mange unike typer og farger, noen mer levende. Joma Junior innendørs fotballsko er laget av høykvalitets og slitesterkt materiale for en komfortabel passform.

clouse menu Lukk