up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Dameklær

Hettgenser

()
load

Hvordan velge en damegenser?

En sportsgenser er designet for å holde kroppen varm mens du driver med sport. Idrettsutøvere kan også bruke den før eller etter en treningsøkt eller idrettsøkt. Men hva er faktorene du bør se på når du velger den beste sportsgenseren for kvinner?

Sportsgensermateriale

Når du velger en damegenser , er en av de viktigste egenskapene å ta hensyn til materialet. Materialet er en av faktorene som bestemmer hvor behagelig, varmt og pustende det vil være. Generelt er de to hovedmaterialene for treningsgenseren polyester og bomull. Blandingen av polyester og bomull er den perfekte kombinasjonen for gensere. Stoffet transporterer bort fuktighet og svette og holder deg tørr under trening eller idrettsøkter. Den tørker også raskt etter vask.
Elastan er et annet godt alternativ for sweatshirts , da det gir varme og maksimal bevegelsesfrihet. Endelig er gensere i 100 % bomull også flotte der du føler deg komfortabel og varm.

Sportsgenser

Den neste avgjørende faktoren er om du skal velge en løstsittende eller en figursydd sweatshirt. Vel, det er en blandet mening blant idrettsutøvere. Det finnes ulike størrelser på damegensere , slik at alle kan finne den rette genseren for dem. For maksimal komfort under trening, velger noen kvinner også overdimensjonerte gensere. Adidas , Joma , Puma og Spalding tilbyr den beste kvaliteten i hettegensere for kvinner . Valget av farge er hovedsakelig opp til individuelle preferanser og påvirker ikke ditt komfortnivå.

clouse menu Lukk