up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Damesko

Joggesko - Høyde Støvler: Lav

()
load

Hvordan velge sportssko?

Når det kommer til sport og fysiske aktiviteter, kan sko gjøre treningen og opplevelsen enklere. Med så mange nye sko som slippes fra tid til annen, kan det være en skremmende oppgave å finne den rette skoen for treningen din.
Joggeskoene kan brukes i hverdagen. De kommer i en rekke flotte design, tykke polstrede mellomsåler, førsteklasses skinnoverdeler og polstrede hæler. Når du er ute etter noe komfortabelt og stilig på samme tid, er sømløse joggesko det ideelle valget. Joma , Asics , Hummel og Umbro tilbyr high end treningssko for menn og kvinner.
Sko med høye topper har mange beskyttelsesegenskaper, og det er grunnen til at profesjonelle spillere foretrekker disse skoene. De er lette og komfortable og har vist seg å forbedre ytelsen din. High top joggesko kan brukes til nesten alle aktiviteter på treningsstudioet, fra vektløfting til tøying, aerobictime, løping eller jogging. High Top Trainers er lettere enn Cross Trainers og er laget med en lett mesh overdel for pusteevne. Gir demping og absorberer støt. De støtter også fotbuen.
Skinnsneakers gir et mykere steg enn vanlige sko. Sålen på en skinnsko er vanligvis bred og stabil. I tillegg gir bredden støtte for sidebevegelse under trening.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk