up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Damesko fotball

Damesko fotball

Finn et bredt utvalg av Damesko-produkter for fotball. Oppdag de beste tilbudene hos goalinn. Rask levering og sikker betaling.

Leter du etter fotballsko?

Vi anbefaler de mest passende fotballskoene for deg

Start

Leter du etter fotballsko?

Utvalgte produkter av Damesko

Merkevarer av Damesko

Hvordan velge riktige sko?

Basketball sko

Basketball er en rask og dyktig sport som krever at spillerne løper både i rett linje og sideveis. Basketballsko er sannsynligvis det viktigste elementet i sportsutstyret ditt. Å finne de riktige basketballskoene er avgjørende for å sikre at du vil prestere best mulig på banen. Noen av funksjonene som gjør en god basketballsko inkluderer: demping, støtte, grep og en komfortabel passform.

Håndballsko

Håndballspillere bør velge sko som gir maksimal balanse og er forsterket foran. Håndballsko holder deg klistret til bakken, så du bør velge sko laget av lett materiale. Det vil tillate deg å bevege deg raskt uten å føle vekten på føttene. Håndballsko er vanligvis laget av lette stoffer, som gummi og lær.

Joggesko

Atletikksko for kvinner er designet for å gi den utmerkede støtdemping, stabilitet og demping som trenere og spillere trenger. Disse skoene har solide såler som er designet for å tillate deg å utføre treningsøkter og øvelser komfortabelt. I tillegg former den asymmetriske snøredesignen seg etter foten din for å sikre en sikker og komfortabel passform.

Volleyballsko

Volleyballsko er designet for å bevege seg med en spillers fot. Det er avgjørende for spillerens ytelse, noe som betyr at skoen må sitte tett, uten rom for bevegelse inni. Det beste rådet er å velge volleyballsko som er én fingerbredde eller mindre mellom tærne og skotuppen . Adidas , Joma , Puma , Uhlsport og Mizuno er kjente produsenter av volleyballsko.

Lær mer om atletikksko for kvinner:

Flip flops er et ideelt skoalternativ etter en hektisk treningsøkt. De er lette, myke og luftige. Vanligvis spilles hockeyligakamper på Astroturf, men det er noen baner laget av den originale gressbanen. Derfor må du velge sko basert på terrenget du skal spille på. Den viktigste forskjellen mellom Astroturf og landhockeysko er i grepet på sålene. Gressbanesko har lengre pigger i motsetning til kunstgresssko. Dette er fordi skoene kan synke ned i gresset og gi bedre grep og trekkraft. Astroturf sko har på den annen side kortere pigger som graver seg inn i Astros uten å skade overflaten. For å få plass til tykke sokker, må du velge rugbystøvler som er minst litt større enn din normale skostørrelse.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk