Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Munnbind

()

Sorter etter

Er det mulig å finne en maske for å trene sport?

Sportsansiktsmasker sikrer beskyttelse mot bakterier, er designet med et behagelig stoff, er enkle å bruke og kan vaskes. Adidas , Puma , Uhlsport , Asics og Rinat er hovedprodusentene av sportsmasker.

Noen sportsansiktsmasker har en pannebåndsdesign som kan justeres fritt etter ansiktsformen eller redusere trykket på ørene. De indre og ytre lagene på maskene er designet med mesh hull som er lette, svetteabsorberende og pustende. Disse små hullene er veldig nyttige for å holde pusten i nivå, da de lar luft passere og lar deg fortsette aktivitetene dine.

Det formstøpte ansiktsdekselet har utmerkede fukttransporterende egenskaper, takket være det permeable ytre laget. På den annen side er det midterste laget av masken laget av et materiale som absorberer svette og bidrar til å holde innsiden av masken tørr. Buff Filter Tube ansiktsmasker er designet for å gi maksimal beskyttelse mot ytre elementer når du trener, løper, går på tur eller driver med utendørsaktiviteter. I tillegg er stoffet på masken hudvennlig og er vanligvis laget av pustende polyesternetting. Så du kan bruke masken hele dagen uten å føle ubehag.

top