up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hvordan velge en god t skjorte for sport?

Å velge riktig skjorte for sport er viktig; T skjorter er en av de mest populære plaggene du kan finne i garderoben din. For idrettsutøveren som trener i et treningsstudio, trener, løfter vekter eller deltar i utendørsaktiviteter eller sport, er en T skjorte det beste alternativet.
Dette er noen grunner til at t skjorter er de mest slitte plaggene i verden og hvordan du velger en god t skjorte for sport:

Type materiale og stoff : T skjorter kan lages av en rekke materialer: bomull, polyester eller syntetiske blandinger. T skjorter i bomull er enkle å bruke, absorberer svette og tørker raskt.

Velg riktig størrelse : Komfort bør være hovedfaktoren når du velger riktig størrelse skjorte for sport. T skjorter har en tendens til å strekke seg over tid, så velg en tettsittende størrelse – ikke for liten, ikke for stor. Du bør også kjenne størrelsen din og proporsjonene på kroppen din for å velge riktig skjorte.

Stil : T skjorter kommer i forskjellige stiler, for eksempel langermede t skjorter, kortermede t skjorter og skjorter. Du kan kjøpe den beste kvaliteten fra kjente merker som Adidas , Joma , Puma og Mizuno .

clouse menu Lukk