up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Herresko fotball

Herresko fotball

Finn et bredt utvalg av Herresko-produkter for fotball. Oppdag de beste tilbudene hos goalinn. Rask levering og sikker betaling.

Leter du etter fotballsko?

Vi anbefaler de mest passende fotballskoene for deg

Start

Leter du etter fotballsko?

Utvalgte produkter av Herresko

Merkevarer av Herresko

Typer sportssko

Basketballsko

Basketballsko bidrar til å forbedre ytelsen din og forhindre skader mens du spiller basketball. Basketballspillet involverer regelmessig hopping, sparking og blokkering av ballen, og det er grunnen til at basketballsko er designet for å tjene som støtdempere og gi motstand til ankelen med stabilitet slik at deltakerne kan spille lett. Basketballsko gir ekstra stabilitet mens du løper under spillet.

Håndballsko

Håndballsko har en basedesign laget spesielt for å stoppe enhver form for rask bevegelse. De har også en veldig lav profil, noe som gir ekstra balanse for spilleren. Disse skoene har vanligvis et ekstra rom nær anklene for bevegelsesfrihet. Håndballsko er laget av tykke, stive såler for å håndtere raske, korte bevegelser.

Rugbystøvler

Rugbystøvler er laget med sikte på å oppnå maksimal motstand. Disse støvlene er vanligvis laget av høykvalitets skinn eller noen ganger med syntetisk materiale eller en blanding av begge materialer slik at de kan brukes i lang tid. Rugbystøvler er bredere, har en hevet hæl, større pigger og et høyere kutt nær ankelen.

Joggesko

Sportssko er sportssko som er laget av lær, tekstil og syntetisk materiale. Sportssko er designet for bevegelser i flere retninger. Bunnen av er mer justerbar for å tillate et bredt bevegelsesområde. Denne typen sko er veldig kompatibel med føttene dine og holder deg avslappet selv under hard trening. Disse skoene kommer i et bredt spekter av farger og design.

Volleyballsko

Volleyballsko kan ligne veldig på klassiske sportssko, men de er veldig forskjellige. Volleyballsko har et mykt gummimateriale. Gummien er forberedt for å gi utmerket vedheft til bakken og forhindre at skoen sklir på bakken. Du kan kjøpe disse skoene fra Adidas , Joma , Puma , Mizuno , Uhlsport og Asics .

Mer om herresko:

Flip flops
Flip flops er en type sko som har en flat bunn og et Y formet bånd mellom tærne for støtte. De er vanligvis vant til å gå på treningsstudio.

Hockeysko
Hockeysko er laget med støtdempende egenskaper og gir styrken og mykheten som landhockeyspillere krever hver dag. Sålen på hockeysko har også pigger.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk