up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Ho soccer Premier Goalkeeper

plus
Ho soccer

Ho Soccer Premier Goalkeeper

Produktbeskrivelse Ho soccer Premier Goalkeeper

Spesielle barns målvakter sett bestående av:

Jersey Slim Fit, langermet med albue polstring.

Polstret lange bukser.

Begge laget av 100% høy kvalitet polyester.


Kommer du til å kjøpe Ho soccer Premier Goalkeeper? Alle produktene fra Ho soccer har den beste kvaliteten sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten noe supplimant. Legg inn din bestilling på Ho soccer Premier Goalkeeper og motta den innen få dager. Vårt mål hos goalinn er å gjøre gode avtaler tilgjengelig for alle. Vi har et stort tilbud av fotball utstyr og livsstilsartikler som er unikt.

Spesifikasjoner Ho soccer Premier Goalkeeper

Typer av ermer
Lang
Farge
Blå
Oransje
Anbefalt bruk
Fotball
Avgrensning
Keeper
Anbefalt Bruk
Fotball

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Guttemålvaktsett

-

Veldig kul, buksene er veldig bra, skjorten mangler litt mer beskyttelse, men god valuta for pengene

Ho fotball fremste keeper

-

Den rosa fargen mye penere enn på bildet buksene er 5 stjerner, skjorten gir jeg den 4 stjerner fordi for meg burde den ha mer forsterkning i albueområdet. Frakt tar lengre tid enn vanlig.

Veldig glad

-

Kongene tok med sønnen min den oransje drakten. Buksen har veldig god beskyttelse, den er varm for vinteren. Jeg tok størrelse 12 for sønnen min på 8 år. Han er høy og har normal vekt. Skjorten er litt for stor og buksene også. Men størrelse 10 ville bare ha vært gyldig for resten av sesongen, så de 12 er nyttige for resten av dette og det neste. Det vil si at hvis du vil helbrede i helse, vil jeg ta en størrelse mer, siden det ikke gir mye størrelse. Skjorten kommer med beskyttelse på albuene, og fargene er flotte. Jeg hentet de matchende oransje strømpebuksene, de er sterke og stående størrelse går bra. Jeg håper kommentaren min hjelper deg. Jubel! .

Godt valg!

-

stille hyggelig!

Keeper hardware

-

Jeg er veldig fornøyd med at jeg kan kjøpe gode produkter til en lav pris.

Ho fotball keeper set

-

Utrolig produkt. Stor kvalitet

God

-

Present for bekjent sønn. Jeg var bekymret fordi det var for billig, men det er solid!

Fin farge og passform

-

Bare perfekt! Utmerket kvalitet!

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up