up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Huari Fodboldstøvler Tacuari TF

plus
Huari

Huari Fodboldstøvler Tacuari TF

Produktbeskrivelse Huari Fodboldstøvler Tacuari TF

Størrelse:

41-46.

Øverste:

Plagg Pvc.

Fôr:

Myk Pu.

Innersåle:

Mesh.

Yttersåle:

Rb Turf.
Hvis du ser etter en nettbutikk som er spesialisert innen fotball utstyr, oppdag goalinn. Som Huari autorisert forhandler har alle våre fotball produkter full produsentgaranti av Huari. Velg en av våre Støvler kategorier og oppdag utvalget av Støvler produkter som vi har for din favorittaktivitet. For å klart ut enhver tvil, ta kontakt med vårt team via telefon eller e-post. Ikke vent lenger!

Spesifikasjoner Huari Fodboldstøvler Tacuari TF

Type ytter såle
TF - Turf
Farge
Blå
Hvit

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up