up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Joma Anorakk Islandia III

Joma Anorakk Islandia III

Joma Anorakk Islandia III

Joma Anorakk Islandia III

Joma Anorakk Islandia III

plus
Joma

Joma Anorakk Islandia III

Produktbeskrivelse Joma Anorakk Islandia III

Langt åpnet anorakk med glidelås og knapper. Den har hette, ribbestrikk i mansjetter og to doble glidelåslommer som kan åpnes øverst eller nederst. Den har en ekstra lomme på innsiden med en glidelås. Den inneholder polart stoff inni for å gi komfort og varme.


Spesifikasjoner:

100%polyamid gjennomsiktig pu -belegg
Polstring 100% polyester 380 gr
Fôr innvendig krage 100% polyester polar
Fôr inni 100% taft polyester


Nå kan du legge inn bestillingen uten å måtte forlate huset med goalinn, nettbutikken som spesialiserer seg på fotball materiale. Vi vil at du skal nyte din fritid på en unik måte, og derfor tilbyr vi det største utvalget i Jakker produkter av Joma. Forespørr fotball produktene som er oppført som Joma Anorakk Islandia III designet for å gi deg full behag mens du trener din favorittsport eller dine daglige aktiviteter.

Spesifikasjoner Joma Anorakk Islandia III

Hette
With hood
Farge
Blå
Glidelåslengde
Full glidelås

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up