up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Joma Fodboldstøvler Aguila Pro SG

plus
Joma

Joma Fodboldstøvler Aguila Pro SG

Produktbeskrivelse Joma Fodboldstøvler Aguila Pro SG

Aguila Pros er Jomas mest klassiske støvler. Med nyskapende materialer er fremdeles fotballspillernes favoritter takket være blant annet dens vanntette skinn øvre. Klassisk stil fotball ved hjelp av tomorrows teknologi. Den øvre er laget av Kangaroo skinn, som ikke absorberer vann mens den opprettholder sin opprinnelige lette, WATER RESISTANT teknologi. Med ONE PIECE-teknologi, bruker du en enkelt, sømløs stykke, som hjelper til med justering mot foten og forhindrer vektøkning. Det inkluderer også FLATLOCK-teknologi: et flatt sømsystem, festet på innsiden for å forhindre chafing. Forformet EVA fôr innersåle som justerer seg til fotens form. Mellomsåle laget av høy kvalitet, lett nylon. Høy kvalitet, lett nylon sål.

Kjøp din Joma Fodboldstøvler Aguila Pro SG til den laveste prisen! I vår nettbutikk for fotball, goalinn gjør dine drømmer blir virkelig! Finn Støvler til uslåelige priser. Ta en titt på vår detaljerte beskrivelse med kjennetegn og omtaler som andre kunder som allerede har kjøpt Joma Fodboldstøvler Aguila Pro SG. Finn de siste reduksjonene og oppdag alle våre tilbud i vår fotball katalog til forbløffende rabatterte priser!

Spesifikasjoner Joma Fodboldstøvler Aguila Pro SG

Type ytter såle
Sg - Myk grunn
Farge
Svart
Type Fotballsko
Lav/Uten Sokk
Erfaring
Semi Pro

Leter du etter fotballsko?

Vi anbefaler de mest passende fotballskoene for deg

Vi anbefaler de mest passende fotballskoene for deg

Start

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

 • 30 return

  30-DAGER ENKLE OG
  RASK RETUR

 • Pay

  100% SIKKER OG
  TRYGG HANDLING

 • like or return

  TILFREDSHET
  100% GARANTI

 • pice

  GARANTERT
  LAVESTE PRISER

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up