up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Joma Fodboldstøvler Champion Max FG

Joma Fodboldstøvler Champion Max FG

plus
Joma

Joma Fodboldstøvler Champion Max FG

Produktbeskrivelse Joma Fodboldstøvler Champion Max FG

Revamped utenfor, så vel som inne. Lettere, med en bedre passform, føler de som en sokk. Joma mest moderne støvel design. For elitenivå spill.

spesifikasjoner:

Vekt: 162 g

Øverste:

Laget av ultralette pustende mikrofiber som ikke holde på vann slik at det å opprettholde sin opprinnelige letthet.

Bygget med innvendig nylon med en strekkstyrke på islett 800N / 50 mm og varp 600N / 50 mm.

Dette mikrofiber er høy kvalitet og svært slitesterk, utvide bagasje liv. Inkluderer Sokk System som tillater foten å bevege seg mer naturlig, noe som skaper en følelse lik den i nakne føtter.

Innersåle:

Pre dannet EVA montert til den siste.

Utgangspunkt:

Laget av høy kvalitet nylon. Veldig lett.

yttersåle:

Høy kvalitet nylon med et slitasjenivå DIN 40. Dette er JOMA letteste eneste som muliggjør en ytre teller for å bli inkludert i det samme stykke, og dermed unngå

en intern teller og redusere den samlede vekt.


Hvis det du trenger er Joma Fodboldstøvler Champion Max FG er det akkurat her og til den beste prisen. goalinn har denne og andre fotball produkter som du er ute etter med den beste kvaliteten. Ikke la denne muligheten passere og utstyr deg selv for å praktisere din favorittsport i de best mulige forhold. Med vårt utvalg av Fotballsko støtter kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner Joma Fodboldstøvler Champion Max FG

Type ytter såle
Fg - fast grunn
Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Joma fotballsko

-

Jeg bestiller alltid ja sko. Størrelse 45 passer alltid som en hanske. Denne gangen oransje feltsko. Flott pris og levert veldig raskt.

Top!

-

Sidetopp! Levering topp! Sko kvalitet TOPP! Videre stort utvalg av sterke priser ...

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up