up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Joma Innendørs Fotballsko Knit IN

Joma Innendørs Fotballsko Knit IN

plus
Joma

Joma Innendørs Fotballsko Knit IN

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Joma Innendørs Fotballsko Knit IN

Strikk IN.Joma Innendørs Fotballsko Knit IN har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt Joma Innendørs Fotballsko Knit IN som du har kjøpt hos goalinn, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett fotball butikk oppdage en rekke produkter av merket Joma og fullføre din bestilling av fotball produkter alltid til den beste prisen.

Spesifikasjoner Joma Innendørs Fotballsko Knit IN

Farge
Gul

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up