up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Joma Jakke Berna

plus
Joma

Joma Jakke Berna

Produktbeskrivelse Joma Jakke Berna

Egenskaper:

Glidelåsen i midten med lommer

Elastisk ribbe i mansjettene og nederst for optimal justering.

Det er merkbart gjennom den fremre polstrede delen laget

spesifikasjoner:

Hylsmateriale: 100% Polyester fleece

Jakke Materiale: 100% nylon kirsebær


Med Joma Jakke Berna kan du nyte dine fritidsaktiviteter uten komplikasjoner. Hvis du liker merket Joma og deres fotball produkter, gå inn på kategorier av Herreklær produkter som du leter etter og legge inn bestillingen så snart som mulig og motta det innen noen få dager. Vårt mål ved goalinn er å lage produkter av høy kvalitet tilgjengelig for alle med en effektiv verdensomspennende levering.

Spesifikasjoner Joma Jakke Berna

Hette
With hood
Farge
Blå
Anbefalt bruk
Urban
Glidelåslengde
Full glidelås

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Der

-

god

Perfekt

-

Jeg bruker personaltrøyen

Perfekt

-

Jeg er en trøye

Jakke

-

good❗️

Perfekt

-

Fra det øyeblikket jeg opprettet kontoen og begynte å lete etter jakken min, var det hele superenkelt og raskt, og levering i tid og tid hvis ikke noe problem

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up