up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Joma Jakke Everest

plus
Joma

Joma Jakke Everest

Produktbeskrivelse Joma Jakke Everest

spesifikasjoner:

Vinterjakke polyester taslon 228T, 100% polyester polar


Joma Jakke Everest har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt Joma Jakke Everest som du har kjøpt hos goalinn, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett fotball butikk oppdage en rekke produkter av merket Joma og fullføre din bestilling av fotball produkter alltid til den beste prisen.

Spesifikasjoner Joma Jakke Everest

Hette
With hood
Farge
Svart
Glidelåslengde
Full glidelås
Anbefalt Bruk
Urban

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

çok şık

-

ürün tam istediğiniz bedene göre, büyük veya küçük değil. Muadili kendi ülkemde çok pahalı olmasına rağmen gayet uygun fiyata aldım..Hızlı bir şekilde eliminere ulaştı.

Joma

-

bra produkt god pris

Joma jakke

-

Alt perfekt! Det kom tidligere enn planlagt. Og det var akkurat det jeg ønsket. Veldig god opplevelse, og at jeg tvilte litt for kommentarer jeg så !!

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up