up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Joma Jakke Rain Alaska II

plus
Joma

Joma Jakke Rain Alaska II

Produktbeskrivelse Joma Jakke Rain Alaska II

spesifikasjon:

100% Polyester

Mesh 100% Polyester


Bestill nå din Joma Jakke Rain Alaska II og motta den hjemme innen få dager. Du kan dessuten velge forskjellige størrelser og farger for Joma Jakke Rain Alaska II, på denne måten tilpasser den seg dine behov. Akkurat nå Joma Jakke Rain Alaska II på lager og prisen er 16.99 $. Med vårt utvalg av Jakker artikler, kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner Joma Jakke Rain Alaska II

Hette
Without hood
Farge
Blå
Type jakke
trekk
Glidelåslengde
Full glidelås
Anbefalt Bruk
Tennis
Anbefalt Bruk
Fotball

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Perfekt

-

Jeg kjøpte den som gave til mannen min, og han elsket den

Joma regnfrakk

-

Fornøyd med kjøpet.

For regnet

-

god kvalitet, rimelig pris

Flott regnjakke

-

Jeg bestilte denne modellen til en venn og meg selv. Av fordelene - et godt kutt, materialet er av høy kvalitet, når det er brettet tar det liten plass, det er lett, det holder regn og vind. Ser stilig ut. Av manglene: Kragen er kort, hetten pakkes med vanskeligheter inn i den og presser deretter ned på nakken. Det er ingen innerlomme, men ikke kritisk. Det er ingen glidelåser på sidelommene. Generelt anbefaler jeg jakken. På høyde 182 og vekt 75, str L, - utmerket.

Utmerket produkt og veldig rask levering til brasil.

-

Utmerket produkt, mangler bare en glidelås i lommen

Veldig presentabel.

-

Stykke av stor eleganse.

Vindjakke-regnfrakk joma farge marine

-

For min Høyde 182 cm, Vekt 75 kg, Bryst 108 cm, - L-ka mest, da! Har tidligere bestilt XL, men den var for bred. Vindjakken er lett, sammenfoldet tar den liten plass, noe som er veldig praktisk for transport. Det er to sidelommer uten glidelås. Det er ingen innerlommer. En hette er sydd inn i kragen som festes med glidelås. Fôret er mesh, ermene er vanlig nylonstoff. Holder vind og vann. Det er ingen klager på skreddersøm. Av manglene: Ståkragen er litt kort, et par centimeter ville ikke skade, hetten sitter stramt i den og trykker på nakken. Generelt er jeg fornøyd med jakken, i regnvær for sport og fotturer, det er det! Handle - Takk! - Sendes raskt.

Regnjakke

-

God og ryddig rimelig regnfrakk.

Regnjakke

-

God jakke for pengene, god kvalitet og lys, tok litt tid før levering.

God kvalitet

-

En veldig god kvalitet jakke til en billig pris.

Utmerket produkt og levering

-

fornøyd med kjøpet, produkt av god kvalitet, utmerket for kjøpet vil jeg bestille igjen fordi jeg anbefaler det

Utmerket som alltid!

-

Fin regnfrakk til en god pris. Utmerket kvalitet.

Рекомендую ветровку.

-

Отличного качества! Идеально для тренировок на улице. Капюшон имеется в воротнике.

Ottimo !!!

-

God prodotto. Ottimo il rapporto qualià / prezzo.

Joma rain alaska ii

-

Høyden min er 182 cm, brystet er 108 cm, midjen er 80 cm, hoftene er 98 cm, vekten er 75 kg. Jeg tok størrelsen - XL. Bredden på brystet og kanten på jakken er 63,5 cm (x2). Den sitter løst på en genser eller genser, og derfor ville det være bedre å ta størrelsen - L. Vindjakken er lett, sammenfoldet tar den liten plass, noe som er veldig praktisk ved transport. En hette er sydd inn i kragen som festes med glidelås. Fôret er mesh, ermene er vanlig nylonstoff. Holder vind og vann. Blant manglene: Ståkragen er litt kort, et par centimeter ville ikke skade, hetten sitter stramt i den og trykker på nakken. Halsen på kragen er veldig bred, halsen vender ut i vinden og blir våt i regnet, kanskje i størrelse -L er halsen mindre.Det største minuset er falden uten strikk, den dingler som et skjørt, og her foreslår igjen størrelse L. og klipp bedre enn FILA for samme penga. I tillegg til denne vindjakken tok jeg en annen dyrere vindjakke - JOMA CORVINA, les om den i en annen anmeldelse.

Valuta for pengene!

-

Fantastisk! Brukte den til sykling

God kvalitet

-

Flott for løping. Mye for pengene

Letthet og komfort

-

Vindjakken er behagelig, lett i riktig størrelse. beskytter nok og lar deg være komfortabel. Veldig bra forhold mellom kvalitet og pris.

Regnjakke

-

Regnjakken samsvarer effektivt med beskrivelsen. God regnadferd har ennå ikke blitt testet. Når det gjelder størrelsen, er den ganske bred. Jeg anbefaler å bestille nummeret under det du vanligvis bruker.

Det er det beste

-

Oversjøisk M-størrelse, bryst 55 CM. Ulike størrelse fra Korea. Designet er også veldig vakkert for en regnjakke. Prisen er også veldig overkommelig. Jeg anbefaler det på det sterkeste.

God kvalitet

-

Jeg ser på det som en jakke som, bortsett fra å beskytte mot vind og regn, er godt laget, behagelig og veldig vakker. Gratulerer til et av våre sportsmerker.

Flott jakke

-

En virkelig fin kvalitetsjakke og prisen er billig.

Flott jakke

-

Flott kvalitetsjakke og en bra pris.

Flott jakke

-

En virkelig fin jakke og en bra pris.

Treningsbukser

-

Bra produkt til prisen

Gyldig kjøp

-

100% anbefalt produkt !! Utmerket materiale og veldig god pris !! DE

Godt produkt

-

Perfekt, akkurat som bildet, god kvalitet og bedre pris, jeg anbefaler det.

Joma regnjakke alaska ii

-

Tilbudt til broren min, veldig glad. Denne regnfrakken er veldig god og av god kvalitet. Les svart farge. Flott.

Joma regnjakke alaska ii

-

Veldig bra produkt. Veldig god kvalitet. Veldig glad. Takk.

Fantastisk

-

Det er sett på bildet, vakkert og behagelig

Utmerket kvalitet

-

God kvalitet, nøyaktig størrelse, fornøyd med kjøpet.

Utmerket produkt

-

Glad med bestillingen min !! Utmerket materiale !! Veldig funksjonell !! Jeg anbefaler det på det sterkeste !!

Utmerket

-

100% anbefalt produkt !! Utmerket materiale og veldig god pris !!

Ideell

-

produktet er mye bedre enn det du ser på bildet. utmerket søm og konstruksjon. ekstremt lett. veldig effektiv i sin funksjon. sterkt anbefalt. god kvalitet / pris.

Veldig bra

-

Veldig bra produkt, bare det var for stort for meg, og retur betyr det å betale fraktkostnadene ...

Jeg er veldig fornøyd og kan anbefales!

-

Jeg trodde prisen ville være billig og ikke god på bildet, men den er bedre enn jeg forventet. Jeg kjøpte svarte, marineblå og blå farger 5´8 "/ 181lbs Størrelse XL Det passer bra med vanlig passform. Det er ganske lett og varmt. Og fôret er laget av mosemateriale jeg sprayet vann for den vanntette funksjonstesten og vanntett funksjon er tilfredsstillende Du kan bruke den komfortabelt når som helst uten belastning. Jeg anbefaler det.

God handel

-

Topp topp anbefale

Jakke - regnfrakk

-

Jakke - regnfrakk, til pause. Det er plast, det er ikke for å spille. Han har en skjult hatt.

Kvalitet

-

God kvalitet for ikke mye penger.

Utmerket

-

Den kom til Moskva på to uker Utmerket materiale! Det eneste jeg synes den er litt kort, selv om ermene og skuldrene sitter godt. For høyde 176 tok vekt 80 M

Frakk

-

Jeg var fornøyd med kjøpet. Produkt av god kvalitet

Joma regnjakke

-

Flott produkt å kjøre på regnfulle dager eller bare på kalde dager som du vil legge noe på toppen for å varme deg opp litt mer. Sannheten som har overrasket meg mye kvalitetspris på dette produktet forventet jeg ikke at det skulle være av så god kvalitet. Utmerket kjøp og anbefales på det sterkeste.

Bra for prisen

-

Bra for prisen.

Perfekt

-

En 10 i pris.

Joma regnjakke

-

Utmerket produkt, veldig bra materiale og pris mer enn bra for kvaliteten som tilbys

Regnjakke

-

Utmerket produkt, veldig bra materiale og pris mer enn bra for kvaliteten som tilbys

Vindfang

-

Størrelsen kom ut praktisk produkt

Utmerket produkt

-

Et produkt med en kvalitet på materialer som du ikke kan tro prisen, jeg anbefaler absolutt å kjøpe den siden det er en jakke som er laget med førsteklasses materialer til en veldig lav pris, jeg anbefaler å kjøpe den.

Utmerket produkt

-

Kvaliteten på materialene er av utmerket kvalitet og en virkelig lav pris som du ikke kan tro, jeg anbefaler dette produktet, da det er verdt å ha det i skapet ditt.

God og søt

-

fin vindtett og vanntett jakke. veldig lett. Jeg anbefaler det

Veldig bra

-

Veldig bra produkt med en pris mye lavere for kvaliteten den har. Størrelsen vil si det litt for en L, men det ser bra ut. Forsendelsen ankom før den planlagte.

Regnjakke

-

Flott produkt. Passer godt og er en god pris for en kvalitet regnjakke. Vi får mye regn her i Irland, og dette har stått bra ut så langt

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up