up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Joma Jakke Urban IV

Joma Jakke Urban IV

Joma Jakke Urban IV

Joma Jakke Urban IV

Joma Jakke Urban IV

Joma Jakke Urban IV

plus
Joma

Joma Jakke Urban IV

Produktbeskrivelse Joma Jakke Urban IV

Joma Iv Urban Anorak Navy.

Sammensetning: 100% nylon.


Hvis det du trenger er Joma Jakke Urban IV er det akkurat her og til den beste prisen. goalinn har denne og andre fotball produkter som du er ute etter med den beste kvaliteten. Ikke la denne muligheten passere og utstyr deg selv for å praktisere din favorittsport i de best mulige forhold. Med vårt utvalg av Jakker støtter kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner Joma Jakke Urban IV

Hette
With hood
Farge
Blå
Glidelåslengde
Full glidelås
Anbefalt Bruk
Urban

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Jeg anbefaler

-

Jeg anbefaler, flott produkt, akkurat som beskrivelsen, jeg bor sør i Brasil, det er flott for de kaldeste dagene. Jeg kjøpte den 13/07, den kom 11/08, alt perfekt, hvis noen er i tvil, kan du kjøpe uten frykt.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up