up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Joma Treningsdress Cannes II

plus
Joma

Joma Treningsdress Cannes II

Produktbeskrivelse Joma Treningsdress Cannes II

Langstrakte bukser med glidelåser. Den har lommer og justerbar elastisk snor for optimal passform.

spesifikasjoner:

Tracksuit bottoms 100% Polyester tricot


Hvis du er ute etter Joma Treningsdress Cannes II er du heldig. I vår fotball butikk har du den beste prisen tilgjengelig og med selvtilliten til at butikken gir deg lyst goalinn. Ikke vent lenger og legg bestillingen på dine Herreklær produkter. goalinn tilbyr et eksklusivt utvalg av Tracksuits for ulike typer aktiviteter. Vår Tracksuits er designet for å passe dine behov og gi deg full kontroll, uansett vær.

Spesifikasjoner Joma Treningsdress Cannes II

Farge
Svart
Produkttype
Bukser

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Joma Treningsdress Cannes II

Alt perfekt

-

alt veldig riktig, raskt og som planlagt, uten overraskelser, en tier

Joma Treningsdress Cannes II

Vakker

-

Original design, komfortabel og anbefalt uansett

Joma Treningsdress Cannes II

Cannes ii bukser tg.s

-

Utmerket valuta for pengene. Komfortable bukser med lommer som kan lukkes på nytt. Produktet ble bestilt lørdag og ankom Italia torsdag.

Joma Treningsdress Cannes II

Cannes ii bukser sz. m

-

Buksen er behagelig og lommene har en funksjonell glidelås. Utmerket kvalitet-pris forhold. Jeg bestilte produktet lørdag 19. desember, og det ble levert 24. (i Italia).

Joma Treningsdress Cannes II

Bedre enn jeg forventet

-

Den har veldig godt stoff, sterkt, tykt. For denne prisen får jeg vanligvis veldig skjøre bukser, men dette er ikke tilfelle. Og også med glidelås i lommene. Utmerket kjøp, etter min mening.

Joma Treningsdress Cannes II

Sporbukser

-

Jeg likte buksene og størrelsen i henhold til bordet, jeg forventet ikke så god kvalitet fra så billige sportsbukser, materialet er av høy kvalitet og buksene i seg selv er veldig bra, du angrer ikke på å kjøpe.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up