up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Herreklær

Herreklær

fotballsko

fotballsko

junior innendørs fotball

junior innendørs fotball

innendørs fotball

innendørs fotball

Materiale

Materiale

Utstyr

Utstyr

Avdelinger

Bagger

Barneklær

Barnesko

Dameklær

Damesko

Herreklær

Herresko

Støvler

Trening

Utstyr

Utstyr

Allt( Joma )

Joma

Joma er et merke kjent for å være blant de største sportsprodusentene i verden. Det ble grunnlagt i Spania i 1965. Selskapets hovedkontor er i Portillo De Toledo, og grunnleggeren er Fructuoso López. Opprinnelig begynte merket å tilby fottøy for generell bruk, men litt etter litt etablerte det seg som en av de beste produsentene og distributørene av sportsprodukter. Den tilbyr et bredt utvalg av klær, sko og andre gjenstander for nesten alle idretter, som løping, tennis, fotball, etc.
Hovedelementet som enhver spiller trenger er en treningsdress av god kvalitet, eller det kan kalles en oppvarmingsdrakt. Joma treningsdresser er designet for å holde deg varm og komfortabel før og under kamp eller pauser. Eller for varme værforhold, kan de bidra til å holde kroppen kjølig ved å blokkere UV-stråler fra å treffe huden direkte. Jomas treningsdresser og t-skjorter har de bredeste valgene av stiler og farger.

Joma har den sømløse skokolleksjonen for alle sporter

Merket tilbyr et eksklusivt utvalg av fottøy for nesten alle sporter. Joma fotball har en bred samling av sportssko. En av de mest klassiske er Joma fotballsko .Disse fotballskoene er favorittskoene til alle fotballspillere på grunn av deres innovative design og moderne teknologi, noe som gjør dem til det perfekte paret for alle fotballspillere. Deres ultralette og vanntette materiale gjør dem superkomfortable og luftige for enkel lek. I tillegg er de forskjellige ytre og indre formene på sålen perfekt planlagt for å gi tilstrekkelig grep for føttene. I tillegg gjør den utmerkede stivheten til skoene at strukturen forblir den samme samtidig som den gir intern demping for å beskytte føttene mot skade.
I tillegg til fotball, som spilles på gress, har Joma også en rekke futsalsko som er litt annerledes enn fotballsko, ved at du kan spille futsalkamper på hardt underlag i stedet for gress. På grunn av forskjellen i spilleflater er disse futsalskoene designet på en helt annen måte enn yttersålen. Joma futsalsko er laget med en motstandsdyktig gummisåle uten festing av piggene. Den flotte designen og det komfortable skinnmaterialet gjør dem super unike og enkle å spille på en solid overflate.
Joma fotballsko er en av de beste støvlene tilgjengelig for enhver fotballspiller.De innoverer over tid og har blitt merkevarens know-how og, uten tvil, det utmerkede alternativet for enhver fotballspiller.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk