up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Kappa Bolzano-Track Suit

plus
Kappa

Kappa Bolzano-Track Suit

Produktbeskrivelse Kappa Bolzano-Track Suit

SOCCER treningsdrakt.

VANLIG PASSFORM.

Strikket stoff: 100% polyester.

Frontåpning med glidelås, lommer og åpning på underbenet med glidelås, raglan kutt, elastisk kant.

Brodert Kappa-bokstav.

spesifikasjoner:

Sammensetning: Hele:

Polyester 100%.Nå kan du legge inn bestillingen uten å måtte forlate huset med goalinn, nettbutikken som spesialiserer seg på fotball materiale. Vi vil at du skal nyte din fritid på en unik måte, og derfor tilbyr vi det største utvalget i Tracksuits produkter av Kappa. Forespørr fotball produktene som er oppført som Kappa Bolzano-Track Suit designet for å gi deg full behag mens du trener din favorittsport eller dine daglige aktiviteter.

Spesifikasjoner Kappa Bolzano-Track Suit

Typer av ermer
Lang
Farge
Svart
Skjønn
Unisex
Produkttype
Sett
Glidelåslengde
Full glidelås

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up