up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Kappa Genser Med Full Glidelås Marco

plus
Kappa

Kappa Genser Med Full Glidelås Marco

Produktbeskrivelse Kappa Genser Med Full Glidelås Marco

Hettegenser med glidelås, brodert Omini-logo på brystet, kengurulomme.

spesifikasjoner:

60% bomull, 40% polyester.

Vanlig passform.Alle fotball produktene i kategorien Hettgenser har en høy produsent kvalitet og tar vare på selv de minste detaljene. Hos goalinn kan du finne en full katalog over Barneklær produkter fra Kappa. Prisene på Kappa Genser Med Full Glidelås Marco er 30.99 $, med lavest prisgaranti, sikker betaling og en effektiv leveringstjeneste!

Spesifikasjoner Kappa Genser Med Full Glidelås Marco

Hette
With hood
Farge
Blå
Skjønn
Gutter
Glidelåslengde
Full glidelås

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up