up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Kappa Jakke Logo

plus
Kappa

Kappa Jakke Logo

Produktbeskrivelse Kappa Jakke Logo

Egenskaper:

Innvendig krage hette, full glidelås åpning foran, elastisk snor på bunnen og detaljer trykt.

Kappa Lettering foran og Omini-logo på ermene og på baksiden.

Innlegg på sider og på ermene.

spesifikasjoner:

Stoff: Vevd 100% nylon vanntett (2000 mm), fôr 100% polyester.Kjenner du alle funksjonene til Kappa Jakke Logo? Hos goalinn velger vi fotball artikler som er tilpasset for ulike aktiviteter og idretter. Hvis du er ute etter andre Herreklær artikler i stedet, ta en titt på den fullstendige Jakker kolleksjonen. Alle merkene vi selger som Kappa er alle knyttet til sport eller aktivitetene de representerer. Alle våre lidenskaplige merker er testet internt av vårt team av fotball ekspertene!

Spesifikasjoner Kappa Jakke Logo

Hette
Without hood
Farge
Grå
Glidelåslengde
Full glidelås
Anbefalt Bruk
Fotball

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Kappa adverzip regn

-

Den faktiske fargen er lysere enn bildet.

Chapeau

-

Kjør greit! Verdt å gjenta! Super innhold.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up