up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Kappa Jakke Martio

plus
Kappa

Kappa Jakke Martio

Produktbeskrivelse Kappa Jakke Martio

Vindjakkejakke 100% polyester vanntett, hette i kragen, brodert Kappa-bokstav på brystet, brodert Omini-logo på skuldrene.

spesifikasjoner:

Vanlig passform.Hos goalinn er vi dedikerte til å lage høykvalitets fotball produkter som vil gjøre din aktivitet mer behagelig. Er du interessert i og kjøpe Kappa Jakke Martio? Du er heldig siden goalinn i Barneklær katalogen og Jakker kategorien tilbyr vi andre fotball produkter som kan supplimentere din bestilling. Legg inn din bestilling nå og motta det innen et par dager.

Spesifikasjoner Kappa Jakke Martio

Hette
With hood
Farge
Blå
Funksjoner
Vanntett
Vinntett
Skjønn
Gutter
Anbefalt bruk
Fotball

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Kappa Jakke Martio

God kvalitet akkurat det vi var ute etter

-

Disse jakkene er flotte, og vi er akkurat det vi lette etter for fotballaget for jenter. Helt vanntett og vindtett. God størrelse og finish på pelsen.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

 • 30 return

  30-DAGER ENKLE OG
  RASK RETUR

 • Pay

  100% SIKKER OG
  TRYGG HANDLING

 • like or return

  TILFREDSHET
  100% GARANTI

 • pice

  GARANTERT
  LAVESTE PRISER

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up