up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Kappa Polstret Jakke Seddolo

plus
Kappa

Kappa Polstret Jakke Seddolo

Produktbeskrivelse Kappa Polstret Jakke Seddolo

Egenskaper:

Kappa brodert på brystet.

Omini brodert på ermene, avtakbar hette med glidelås.

spesifikasjoner:

Stoff: 100% polyester mikrofi bre belagt.Med Kappa Polstret Jakke Seddolo kan du nyte dine fritidsaktiviteter uten komplikasjoner. Hvis du liker merket Kappa og deres fotball produkter, gå inn på kategorier av Barneklær produkter som du leter etter og legge inn bestillingen så snart som mulig og motta det innen noen få dager. Vårt mål ved goalinn er å lage produkter av høy kvalitet tilgjengelig for alle med en effektiv verdensomspennende levering.

Spesifikasjoner Kappa Polstret Jakke Seddolo

Hette
Without hood
Farge
Blå
Funksjoner
Vinntett
Vanntett
Termikker
Skjønn
Unisex
Anbefalt bruk
Urban

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up