up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Kappa Taverno-Track-drakt

plus
Kappa

Kappa Taverno-Track-drakt

Produktbeskrivelse Kappa Taverno-Track-drakt

Egenskaper:

Kontrasterte rørledninger langs lommer foran med glidelås, foran.

Kappa-broderi, Omini-trykk, bunn med glidelåsåpning på hvert ben.

spesifikasjoner:

Stoff: 100% polyester vevd twill.Er du ute etter Kappa Taverno-Track-drakt? Hos goalinn finner du alle typer Tracksuits produkter fra de beste merkene. For eksempel fra Kappa, et ledende merke i bransjen og garanterer deg den beste produksjonskvalitet. Ikke vent lenger og utstyr deg med produkter fra vår fotball butikk.

Spesifikasjoner Kappa Taverno-Track-drakt

Farge
Svart
Produkttype
Bukser

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Kappa tavernobukse

-

Godt produkt veldig lett og behagelig, jeg antar at de trykte logoene vil komme ut med vaskene, men jeg anser det som et godt kjøp, veldig lang levering

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up