up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Kappa Tiriolo-Track-drakt

plus
Kappa

Kappa Tiriolo-Track-drakt

Produktbeskrivelse Kappa Tiriolo-Track-drakt

Egenskaper:

Kontrasterte skulderygger.

Kappa på brystet.

Omini skriver ut på hver erme.

Kontrasterte rørledninger langs sidestykket.

spesifikasjoner:

Stoff: 100% polyester vevd twill.Hvis du ønsker å vite mer om Kappa Tiriolo-Track-drakt, eller andre produkter av merket Kappa i Herreklær kategorien hos goalinn er du heldig fordi vi har et stort tilbud for ulike produkter, slik at du kan realisere dine fotball aktiviteter med det beste utstyret. Ikke glem å også sjekke ut vår Tracksuits kolleksjon som du kan velge fotball produkter fra Kappa, en av de største merkene i bransjen.

Spesifikasjoner Kappa Tiriolo-Track-drakt

Farge
Blå
Produkttype
Jakker

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up