up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Kappa Torre-Track-drakt

plus
Kappa

Kappa Torre-Track-drakt

Produktbeskrivelse Kappa Torre-Track-drakt

Egenskaper:

Omini brodert på ermene.

Kappa brodert på skulderen.

Sidelommer med glidelås.

spesifikasjoner:

Stoff: 100% polyester.Ønsker og kjøpe Kappa Torre-Track-drakt? Ingen videre søking er nødvendig! goalinn tilbyr et bredt utvalg av eksklusive Tracksuits modeller. Oppdag våre nye Herreklær kampanjer på goalinn. Laget av Kappa, kommer dette Tracksuits produkt i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger.

Spesifikasjoner Kappa Torre-Track-drakt

Farge
Hvit
Produkttype
Jakker

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up