up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Kelme Innendørs Fotballsko Flamenco Acid

plus
Kelme

Kelme Innendørs Fotballsko Flamenco Acid

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Kelme Innendørs Fotballsko Flamenco Acid

TOP modell av samlingen, laget av høykvalitets skinn og "replika" design av den originale modellen fra 90-tallet, med Kelmes hovedteknologier for profesjonell utøvelse av Futsal.


Spesifikasjoner:

- Sammensetning: KuskinnØnsker du mer fotball produkter fra merket Kelme? Hos goalinn, din nett fotball butikk har du til din disposisjon et stort antall fotball produkter relatert til Kelme Innendørs Fotballsko Flamenco Acid. Akurat nå er Kelme Innendørs Fotballsko Flamenco Acid på lager. Våre kundens behov kommer først for oss, og vi velge hver artikler av fotball utstyr med stor vekt på detaljer.

Spesifikasjoner Kelme Innendørs Fotballsko Flamenco Acid

Farge
Gul

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up