up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Kelme Innendørs Fotballsko Goleiro

plus
Kelme

Kelme Innendørs Fotballsko Goleiro

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Kelme Innendørs Fotballsko Goleiro

En oppdatering av vår Goleiro-design, denne gangen med en sømløs, preget overdel som minimerer vekten.Hos goalinn, viser vi alle egenskapene til Kelme Innendørs Fotballsko Goleiro. I vår fotball butikk kan du finne forskjellige størrelser av Kelme Innendørs Fotballsko Goleiro. Sikker betaling og garantert levering! Dessuten, oppdag mer lignende produkter av Kelme Innendørs Fotballsko Goleiro og dra nytte fra våre andre tilbud av fotball utstyr.

Spesifikasjoner Kelme Innendørs Fotballsko Goleiro

Farge
Rød

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up