up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Kelme Innendørs Fotballsko Precision

Kelme Innendørs Fotballsko Precision

Kelme Innendørs Fotballsko Precision

Kelme Innendørs Fotballsko Precision

Kelme Innendørs Fotballsko Precision

plus
Kelme

Kelme Innendørs Fotballsko Precision

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Kelme Innendørs Fotballsko Precision

Den klassiske KELME par excellence kommer i en ny, mer motstandsdyktig versjon. Nyt en komfortabel og enkel modell, som har de viktigste teknologiene Indoor KELME.

Laget av syntetisk for å gi holdbarhet og styrke. Yttersåle med K Flex-system for større fleksibilitet. Estrobel stitching gir styrke og fleksibilitet. Phylon Tech for ekstra dyping. To svingpunkter for å favorisere svingene.


Hvis du ønsker å vite mer om Kelme Innendørs Fotballsko Precision, eller andre produkter av merket Kelme i Herresko kategorien hos goalinn er du heldig fordi vi har et stort tilbud for ulike produkter, slik at du kan realisere dine fotball aktiviteter med det beste utstyret. Ikke glem å også sjekke ut vår Innendørs fotball sko kolleksjon som du kan velge fotball produkter fra Kelme, en av de største merkene i bransjen.

Spesifikasjoner Kelme Innendørs Fotballsko Precision

Farge
Gul

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Topp

-

Sterkt anbefalt produkt! bedre enn forventet

Topp

-

God kvalitet/prisforhold

Gode joggesko

-

gå opp en halv størrelse!! Liten størrelse

Lett og av god kvalitet

-

Meget godt produkt, lett, fleksibelt og motstandsdyktig, perfekt for å praktisere futsal.

Exelente produkt

-

Produktkvalitet, veldig bra jeg er fornøyd med oppkjøpet

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up