up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Kelme Innendørs Fotballsko Stiletto

plus
Kelme

Kelme Innendørs Fotballsko Stiletto

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Kelme Innendørs Fotballsko Stiletto

Ny innendørs Kelme -modell som skiller seg ut med sin lette letthet og design. Den inneholder i sin struktur et tekstilmateriale kalt "VAMP" som brukes i produksjonen av fotballsko som gir motstand, fleksibilitet og pusteevne til skoen. Kelme såle av den siste generasjonen, mer motstandsdyktig mot slitasje og svært fleksibel på grunn av sin X -formede bøyelinje.


Spesifikasjoner:

Sammensetning: SyntetiskHvis du ser etter gode kvalitets Innendørs fotball sko artikler, da vil vårt utvalg av Innendørs fotball sko definitivt møte dine forventninger. Vi anbefales for deg Kelme Innendørs Fotballsko Stiletto, prisen er 54.0624 $ og er tilgjengelig. goalinn er det beste alternativet for å kjøpe fotball utstyr til den beste prisen. Hvis du finner en lavere for Kelme Innendørs Fotballsko Stiletto, offentlig tilgjengelige pris et annet sted, vil vi matche det!

Spesifikasjoner Kelme Innendørs Fotballsko Stiletto

Farge
Blå

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up