up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Kelme Innendørs Fotballsko Stiletto

plus
Kelme

Kelme Innendørs Fotballsko Stiletto

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Kelme Innendørs Fotballsko Stiletto

Ny Kelme innendørsmodell som skiller seg ut for sin store letthet og design. Den inneholder i sin struktur et tekstilmateriale kalt "VAMP" som brukes i produksjonen av fotballsko som gir motstand, fleksibilitet og pusteevne til skoen. Kelme-såle av siste generasjon, mer motstandsdyktig mot slitasje og svært fleksibel på grunn av sin X-formede bøyelinje.


Spesifikasjoner:

- Sammensetning: Syntetisk og kuskinn


Ikke vent lenger og kjøp Kelme Innendørs Fotballsko Stiletto. For annen informasjon om egenskapene til Kelme Innendørs Fotballsko Stiletto kan du komme i kontakt med goalinn gjennom vår kontakt side. goalinn tilbyr en eksklusiv kolleksjon av Herresko for fotball og annen fritidsaktivitet . Vår Herresko vil sikre at du nyte din idrett og daglig aktivitet, og gjøre livet ditt mer komfortable med vår unike utvalg av Innendørs fotball sko artikler.

Spesifikasjoner Kelme Innendørs Fotballsko Stiletto

Farge
Oransje

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Som forventet

-

Veldig rask og effektiv levering. Skoene er som sett på nettet. Den oransje fargen er ganske intens. Personlig liker jeg ELITE-modellen til samme merke bedre, men vi skal gi denne modellen en sjanse, og jeg vil kommentere igjen

Kelme tennis

-

5-stjerners produkt. Utmerket valuta for pengene

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up