up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Kempa Klassisk Treningsdress Curve

Kempa Klassisk Treningsdress Curve

Kempa Klassisk Treningsdress Curve

Kempa Klassisk Treningsdress Curve

plus
Kempa

Kempa Klassisk Treningsdress Curve

Produktbeskrivelse Kempa Klassisk Treningsdress Curve

Ledning Innside Midje.

Rør og glidelås av lomme i kontrastfarve.

Kempa Wording Broderi Og K.

Etikettutskrift.

Glidelås på benåpningen.

Justerbar benåpning.

Materiale: 100% Polyester.Tenker du på og kjøpe Kempa Klassisk Treningsdress Curve? Dette er en av stjerneproduktene hos goalinn, nett fotball butikken. Prisen er 18.99 $, begrenset tid! Hos goalinn kan du dra nytte av de største fordelene og finne produkter fra Kempa til den beste prisen. Alle våre fotball produkter har en kvalitetsgaranti fra produsent.

Spesifikasjoner Kempa Klassisk Treningsdress Curve

Farge
Svart
Produkttype
Bukser

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Kempa Klassisk Treningsdress Curve

Størrelse

-

Med 185 cm er 2XL stor. XL kan være helt riktig

Kempa Klassisk Treningsdress Curve

Enkel, men original design på samme tid

-

Virkelig fine polyester gymbukser, godt ferdig med glidelås på begge sidelommer og ankler. Jeg kjøpte den elektriske blå versjonen med fluogule innlegg, og jeg må si at det som fargevalg er veldig godt matchet. I sin enkelhet har dette plagget imidlertid originale designideer som glidelåsene på lommene i gult og den asymmetriske gule stripen på bunnen av høyre ben. Passer godt; Jeg er 167 cm x 75 kg, og "M" -størrelsen passer meg perfekt.

Kempa Klassisk Treningsdress Curve

Evaluering

-

Buksene er ok. Vel sydd og god kvalitet

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up