up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Kempa Moderne Treningsdress Core 2.0

Kempa Moderne Treningsdress Core 2.0

Kempa Moderne Treningsdress Core 2.0

Kempa Moderne Treningsdress Core 2.0

plus
Kempa

Kempa Moderne Treningsdress Core 2.0

Produktbeskrivelse Kempa Moderne Treningsdress Core 2.0

løs passform <BR /> ledning i midjebånd med Kempa-ordlyd <BR /> sidelommer <BR /> høyre lomme med glidelås <BR /> Kempa broderi foran og CORE 2.0-trykk på baksiden <BR /> elastisk ribbe i benåpningen < BR /> <BR /> materiale: <BR /> svart, kempablue: 60% bomull, 40% polyester mørkegrå melange: 85% bomull, 15% viskose

Akkurat nå, Kempa Moderne Treningsdress Core 2.0 er til best pris og er perfekt for dine aktiviteter. Hos goalinn kan du finne andre produkter som supplimenterer i vår Herreklær katalog og særlig i vår Tracksuits kategori. Vi har en rekke Tracksuits som passer dine behov og for å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Kempa Moderne Treningsdress Core 2.0

Farge
Grå
Produkttype
Bukser

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Flott

-

Bellssio buksedrakt, behagelig og innhyllende form. . . . .

Superbukser

-

Super produkt absolutt anbefalt, super fint stoff

Fornøyd

-

Veldig bra produktstørrelse veldig bra, identisk med beskrivelsen

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up