up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Kempa Presentasjon Treningsdress

plus
Kempa

Kempa Presentasjon Treningsdress

Produktbeskrivelse Kempa Presentasjon Treningsdress

Spesifikasjoner:


100% polyester
Spesifikasjoner:


Vevd Pant med snor i linning

Micro berørings polyester viktigste materialet

Sidelommer med glidelås

Nettingfôr med tafetta

Individuelt justerbart elastisk benåpning

Kempa Logo broderi på venstre ben


Hvis du er interessert i Kempa Presentasjon Treningsdress, oppdag også andre fotball produkter relatert til Kempa i Herreklær avdelingen og Tracksuits katalog. I tillegg når du kjøper hos goalinn, din nett fotball butikk, blir du med i det største sportssamfunnet hvor du kan finne meninger, produktomtaler, og de beste tilbud som du er interessert i.

Spesifikasjoner Kempa Presentasjon Treningsdress

Farge
Svart
Produkttype
Bukser

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up