up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Lotto Fodboldstøvler Tacto 200 V Id

Lotto Fodboldstøvler Tacto 200 V Id

Lotto Fodboldstøvler Tacto 200 V Id

plus
Lotto

Lotto Fodboldstøvler Tacto 200 V Id

Produktbeskrivelse Lotto Fodboldstøvler Tacto 200 V Id

Tacto er skoen bygget spesielt for futsal.

Den tilbyr en ny tåhette laget av semsket skinn og storfeskinn for bedre ballkontroll, og tekstiloverdelen er laget av høykvalitets mesh for lett, maksimal pusteevne.

Tatto-belønninger til de som går hardt ut.
Lotto Fodboldstøvler Tacto 200 V Id er tilgjengelig i forskjellige størrelser og farger. Hvis du er interessert i å kjøpe Lotto Fodboldstøvler Tacto 200 V Id fra din nett fotball butikk goalinn, ikke nøl lenger, og motta det hjemme i noen dager. Hos goalinn kan du finne den laveste prisgaranti for produkter av fotball utstyr fra merket Lotto.

Spesifikasjoner Lotto Fodboldstøvler Tacto 200 V Id

Type ytter såle
IC - Indoor court
Farge
Beige

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up