up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Madform Intensive Sport Slimmer

plus
Madform

Madform Intensive Sport Slimmer

Produktbeskrivelse Madform Intensive Sport Slimmer

Er en kosmetisk skum utformet for å bekjempe de lokaliserte fettansamlinger som er felles for menn (midjen og magen) med en enkelt natt gangs søknad, noe som gjør det meste av kvelden når huden er mest mottakelig.


Påfør før trening også hvis du ønsker å øke styrken av handlingen for en raskere slanking effect.Instructions: Massasje i de områdene som skal behandles til skummet er helt absorbert.


Den kan brukes på dagtid (40 50 minutter før fysisk aktivitet) og om natten.


Ikke vent lenger og kjøpe Madform Intensive Sport Slimmer! Hos goalinn, alle våre Gjenoppretting og stell produkter har full produsentgaranti på merket Madform. Kjøpe i vår fotball butikk kan du dra nytte av fordelene som tilhører vår fotball samfunnet. Legg inn bestillingen nå og motta Madform Intensive Sport Slimmer så snart som mulig hjemme.

Spesifikasjoner Madform Intensive Sport Slimmer

Farge
Rød
kosmetikk type
Corporal
Solbeskyttelsesnivåer
No

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up