up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Muc off Krem Resistence Amino Ultra 150ml

plus
Muc off

Muc Off Krem Resistence Amino Ultra 150ml

Produktbeskrivelse Muc off Krem Resistence Amino Ultra 150ml

Tenk deg et naturlig produkt som kan hjelpe deg å gå videre og til slutt oppnå bedre resultater ved å sikre kroppen holdes på et optimalt tilstand av ytelse. Muc Off har skapt det produktet - Vi presenterer Muc Off Amino Ultra Endurance Cream.

Hvis du ønsker å sikre at kroppen er maksimert for alvorlig utholdenhet da Muc Off sin Amino Ultra Endurance Cream vil tilstanden kroppen din til å være klar for alt. Under intens trening og konkurranse, kan avfallsstoffer som melkesyre og ammoniakk bygge opp og redusere ytelsen. Muskler er også naturlig brytes ned under trening og proteiner, som er bygget fra grupper av aminosyrer, spiller en viktig rolle i å bygge og reparere musklene.

Muc Off Ultra Endurance Cream bruker spesielt avansert "Amino Patch" -teknologi for å beskytte dine muskelceller mot melkesyre som er den viktigste årsaken til utmattelse.

Fordelen med å bruke aminosyrer i en krem ​​er at du kan føle dem jobbe nesten umiddelbart, de blir levert inn i blodet direkte gjennom musklene i stedet for å måtte inntas som tabletter. Vår krem ​​gir presis påføring av amino-tallet, direkte til de viktigste musklene som brukes i din idrett. En tabletter effektiviteten kan bli redusert som den har til å passere gjennom fordøyelseskanalen før det enda nærmer seg en muskel!

spesifikasjoner:

Fordeler:

Den Amino Taurine hjelper konvertere glykogen til glukose som er musklene viktigste drivstoff

Utviklet spesielt for utholdenhet idrettsutøvere å hjelpe bekjempe oppbygging av melkesyre

Reduserer 'arm pumpe "for MX, Downhill MTB eller motorsport

Med vår banebrytende "Amino Patch Technology '

Øker muskel celle volumkapasitet, oppnå større muskel / proteinsyntese

En ikke giftig, hudvennlig, planteavledede naturlig formel

Ikke forstyrrer kroppens fordøyelsessystem

Teknologi:

Ultra Endurance: Deliveres ren Amino Acids direkte for økt utholdenhet og Resilience.

Athlete Ytelse


Akkurat nå, Muc off Krem Resistence Amino Ultra 150ml er til best pris og er perfekt for dine aktiviteter. Hos goalinn kan du finne andre produkter som supplimenterer i vår Gjenoppretting og stell katalog og særlig i vår Sportskremer kategori. Vi har en rekke Sportskremer som passer dine behov og for å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Muc off Krem Resistence Amino Ultra 150ml

Farge
Svart
kosmetikk type
Corporal
Solbeskyttelsesnivåer
No

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up