up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Munich Innendørs Fotballsko Gresca Velcro IN

plus
Munich

Munich Innendørs Fotballsko Gresca Velcro IN

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Munich Innendørs Fotballsko Gresca Velcro IN

Denne futsal grunnleggende er et must ha. GRESCAs profesjonelle design og tekniske elementer er tilgjengelig i endeløse kombinasjoner, og gjør det ideelt for alle nivåer av spill. Laget av toppkvalitetsmateriale, den inneholder sidestøtte og tåhett. Den er designet spesielt for innendørs fotballbaner.

Munich Innendørs Fotballsko Gresca Velcro IN har Munich offisiell garanti fra produsent. Som en Munich offisiell forhandler er alle våre tilbud fotball artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I goalinn er vi dedikert til å velge høykvalitets Barnesko produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Innendørs fotball sko artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Munich Innendørs Fotballsko Gresca Velcro IN

Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Gode sko

-

Informasjon om størrelse er riktig. Design, kvalitet er veldig bra.

Ideell for jordskjelv

-

Ifølge barna mine: "de som løper mest!" Min mening er at de faktisk er den sterkeste og mest motstandsdyktige modellen, slik at de garanterer større holdbarhet; etter all aktiviteten de blir utsatt for. Veldig fornøyd.

Increibles

-

Vakre støvletter, sterke og med utrolige detaljer.

Veldig fornøyd

-

Barna er fornøyde med dem.

Jeg vil fortsette å kjøpe her

-

Skoene til de beste og butikken siden jeg møtte henne, stopper jeg ikke med å kjøpe i henne, veldig fornøyd.

100% kvalitet munich

-

Min 10 år gamle sønn har allerede to München, og for meg er de første små, og sannsynligvis ikke de siste. Hva å si om dem, som et sterkt poeng med komfort, hardhet for skudd og ubrytelig

Godt produkt

-

Godt produkt, det er ingen bedre skodesign. Vi valgte svart og de er ikke kengarolær som den klassiske blå eller hvite.

Godt kjøp

-

Fantastisk produkt til en anbefalt pris, kjøp uten problemer og raskt.

Alt bra

-

Vi elsker dem, de er kule og den lille elsket dem. Forsendelsen var forsinket litt, men til slutt kom de til tide. Så sikker på at vi gjentar.

Alt bra

-

Vi elsker dem, de er kule og den lille elsket dem. Forsendelsen var forsinket litt, men til slutt kom de til tide. Så sikker på at vi gjentar.

Det beste

-

De er de beste rommet fubol skoene og er også verdt å gå nedover gaten. riktig skjære

Ideell for innendørs fotball og er skinn på utsiden

-

Anbefales for å spille fotball. De er komfortable og veier ikke for mye. De er de få skinnskoene på utsiden. Interiøret forverres før utsiden normalt ... og kardborrelene tåler litt mer fordi med langvarig bruk mister de grepet. Kanskje denne delen kunne bli bedre, og derfor gir jeg ikke den maksimale poengsummen.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up