up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Munich Innendørs Fotballsko Tiga IN

Munich Innendørs Fotballsko Tiga IN

Munich Innendørs Fotballsko Tiga IN

Munich Innendørs Fotballsko Tiga IN

plus
Munich

Munich Innendørs Fotballsko Tiga IN

Produktbeskrivelse Munich Innendørs Fotballsko Tiga IN

En fotball- og futsalstøvler designet for spillere med rask vertikal spill som ser etter maksimal grep og bevegelse på banen. Laget av et sammensatt materiale som omfatter en nettbasebase under et øvre gummiert vinyllag, som garanterer fremragende grep, motstand og struktur. Hælens sokkel sikrer en optimal passform som klemmer foten som en annen hud hele tiden. Den har også en forsterket gummiståse som beskytter de mest utsatte delene mot å gni på banen.

Kjøp nå din Munich Innendørs Fotballsko Tiga IN for bare 74.210745 $. Laget av Munich Innendørs Fotballsko Tiga IN er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger. Hos goalinn kan vi tilby den beste prisen på dine favoritt fotball produkter. Se hele vårt utvalg av Innendørs fotball sko i vår Herresko avdeling.

Spesifikasjoner Munich Innendørs Fotballsko Tiga IN

Farge
Gul
Oransje

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Anmeldelse

-

god ytelse

God

-

GOOD

Utmerket sko

-

Veldig tøff sko. Passer en størrelse mindre enn vanlige sko. Den eneste feilen er at fronten er dårlig belagt og motstandsdyktig i motsetning til skummet. God priskvalitet

Perfekt

-

Perfekt akkurat som jeg forventet

Utmerket produkt

-

Jeg mottok bestillingen i perfekt stand, rask og av kvalitet.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up