up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Munich Innendørs Fotballsko Tiga IN

plus
Munich

Munich Innendørs Fotballsko Tiga IN

Produktbeskrivelse Munich Innendørs Fotballsko Tiga IN

En fotball- og futsalstøvler designet for spillere med rask vertikal spill som ser etter maksimal grep og bevegelse på banen. Laget av et sammensatt materiale som omfatter en nettbasebase under et øvre gummiert vinyllag, som garanterer fremragende grep, motstand og struktur. Hælens sokkel sikrer en optimal passform som klemmer foten som en annen hud hele tiden. Den har også en forsterket gummiståse som beskytter de mest utsatte delene mot å gni på banen.

Ikke vent lenger og kjøpe Munich Innendørs Fotballsko Tiga IN! Hos goalinn, alle våre Fotballsko produkter har full produsentgaranti på merket Munich. Kjøpe i vår fotball butikk kan du dra nytte av fordelene som tilhører vår fotball samfunnet. Legg inn bestillingen nå og motta Munich Innendørs Fotballsko Tiga IN så snart som mulig hjemme.

Spesifikasjoner Munich Innendørs Fotballsko Tiga IN

Farge
Blå
Grønn

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Anmeldelse

-

god ytelse

God

-

GOOD

Utmerket sko

-

Veldig tøff sko. Passer en størrelse mindre enn vanlige sko. Den eneste feilen er at fronten er dårlig belagt og motstandsdyktig i motsetning til skummet. God priskvalitet

God

-

Takk.

Perfekt

-

Perfekt akkurat som jeg forventet

Rewievs

-

Objednal som etter Slovensko en doručili mi ich za 5 dní! Super!!! München Tiga I denne peknoten, kvalitné a dobre sedia na nohe. Uansett hvor du er, kan du ikke se noe.

Utmerket produkt

-

Jeg mottok bestillingen i perfekt stand, rask og av kvalitet.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up