up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Munich Ryggsekk Logo

Munich Ryggsekk Logo

Munich Ryggsekk Logo

Munich Ryggsekk Logo

plus
Munich

Munich Ryggsekk Logo

Produktbeskrivelse Munich Ryggsekk Logo

spesifikasjoner:

Materiale: Nylon.

Tiltak: 40 x 30 x 15 cm.

Volum: 18L.


I tillegg Munich i Ryggsekk Logo kategorien Bagger fra din nett fotball butikk kan du finne andre produkter relatert med Ryggsekker. Hvis du er interessert i å kjøpe andre produkter fra merket Munich hos goalinn vil du finne et stort variasjon av fotball produkter som også kan interessere deg. Munich er fokusert på innovasjon og forbedre fotball opplevelse for både nybegynnere og viderekomne nivåer og samtidig opprettholde lave priser.

Spesifikasjoner Munich Ryggsekk Logo

Farge
Rød
Kapasitet
11-20 L
Alder
Junior

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Takk

-

Så bra.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up