up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Munich Sko Prisma

Munich Sko Prisma

Munich Sko Prisma

Munich Sko Prisma

Munich Sko Prisma

plus
Munich

Munich Sko Prisma

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Munich Sko Prisma

Prisma sko


Spesifikasjoner:

Nettovekt: 0,625
Bruttovekt: 0,894
Overdel: 40% Pu 30% Mesh 20% Lær 10% mikrofiber
Fôr: 100% polyester
Såle: 80% Phylon 15% Gummi 5% Tpu
Innersåle: 100 % stoffLiker du Munich Sko Prisma? Gå inn på vår fotball seksjon og oppdage et stort utvalg av Herresko produkter og tilbehør som kan hjelpe deg å realisere dine fritidsaktiviteter. Vi bekrefter at fotball produktene er i perfekt stand. Ikke se noe videre! Vår kolleksjon av Herresko finnes i forskjellige farger og stiler.

Spesifikasjoner Munich Sko Prisma

Farge
Hvit

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up