up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Oakley Solbriller Flak 2.0 XL Prizm Golf

plus
Oakley

Oakley Solbriller Flak 2.0 XL Prizm Golf

Produktbeskrivelse Oakley Solbriller Flak 2.0 XL Prizm Golf

XL utgaven tilbyr en standard størrelse ramme med forbedret linse dekning, og hver millimeter av synsvinkel er optimalisert med High Definition Optics i et holdbart ennå lett design som tar ytelse til neste nivå og bringer stil med på turen. Nødvendig utstyr for konkurranse, har Flak 2,0 XL 8.75 base linse for beskyttelse mot sol, vind og støt, og patentert XYZ Optics bevarer klarhet langs hele kurven mens du presse grensene dine med komfort og sikkert grep av Unobtainium. Vi skapte en rekke glass / rammekombinasjoner slik at du kan velge alternativer, inkludert blende kutte strømmen av HDPolarized optikk, balansert lysgjennomstrømning med Iridium linsebelegg, og Prizm linseteknologi som fininnstiller visjon ved å vektlegge farger hvor øyet er mest følsomt for detalj.Spesifikasjoner:


Frame fargen matt grå røyk

Lens farge Prizm veien

Fit standardTeknologi:


8 Base Lens:

Den siden krumningen av våre 8,75 basis objektiver utvider periferien og samtidig gi dekning som forbedrer sidebeskyttelse mot sol, vind og støt.


Unobtainium:

En myk hydrofil syntetisk, det øker heft når det er vått grep bedre når du svetter. Dette gjør det ideelt for earsocks og neseputer i ytelse eyewear.


High Definition Optics:

High Definition Optics (HDO) er en samling av patenterte teknologier som gjør Oakley briller for å møte eller overgå testing standarder for American National Standards Institute for optisk klarhet, visuelle kvaliteten og slagfasthet.


Prizm Road:

En revolusjonerende linse teknologi som finjusterer visjon for spesifikke idretter og miljøer. Prizm Road linser forbedre veien slik at du kan se hindringer som steiner og jettegryter raskt og føler seg mer trygg mens du rir.


Oakley Solbriller Flak 2.0 XL Prizm Golf har den offesielle garantien fra merket Oakley. Handling i vår nett fotball butikk vil du ha Oakley Solbriller Flak 2.0 XL Prizm Golf hjemmet innen få dager. For øyeblikket er produktene på lager og prisen er 114.99 $. Ikke gå glipp av denne muligheten!

Spesifikasjoner Oakley Solbriller Flak 2.0 XL Prizm Golf

Linsetype
Polarisert
Standard
Linsekategori
Kat.4 - Veldig solfylt/sterkt lys
Kat.3 - Solfylt/sterkt lys
Farge
Svart
Blå
Skjønn
Unisex
Alder
Voksen
Beskyttelsesområde
Uspesifisert

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up